Met uw bedrijf op stap met een Walking Dinner in Amsterdam

Bij dit arrangement is inbegrepen

    • Genoemd programma
Prijs:
    • 10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
    • 15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
    • 30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW
Min. aantal personen: 10
Tijdsduur: 4,5 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Met uw bedrijf op stap met een Walking Dinner in Amsterdam

Een nadeel van lekker lang tafelen kan nog wel eens gezocht worden in de rug. Huh denkt u? Jaja, we zeggen het misschien wat vreemd, maar wat we bedoelen is dat het nog wel es voorkomt dat de stoelen in een restaurant er voor kunnen zorgen dat de rug gaat tegenwerken en het avondje uit noodgedwongen wordt beperkt.

Het arrangement

Holland Tour Guides denkt natuurlijk met u mee en heeft een geweldige oplossing gevonden voor dit probleem: het Walking Dinner!

We nemen u mee voor een heerlijk driegangen diner, maar wel in 3 verschillende restaurants verdeeld over het mooie centrum van Amsterdam!

Na iedere gang neemt uw gids u mee door de prachtige Jordaan, over de Wallen of langs het Paleis op de Dam, op weg naar de volgende gang in het volgende restaurant. Op deze manier ziet u een aantal bijzondere kenmerken van Mokum, hoort u fantastische anekdotes en verteert u uitstekend spijs!

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00- 20.00 Wallen Tour
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Jordaan / Grachtengordel Tour
22.00 - 22.30 Nagerecht
9.3 | 3 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

10

Walking Dinner Amsterdam was een geslaagde avond. De rondleiding met de gids was leuk & informatief, het eten & drinken was goed. De internationale gasten hebben een gezellige avond gehad, en hebben een heel goede indruk van Amsterdam (NL) gekregen.

Anoniem

9

wij waren zeer te spreken over deze manier van recreatie, we hebben een goed beeld gekregen van de gids ( KIM) en de restaurants waren ook goed.

Anneke van Scherpenzeel

9

De workshops waren erg leuk en de begeleiding was uitstekend!! Een klein nadeel; Doordat de poker en sieraden workshop in dezelfde (kleine) ruimte waren, was het soms wat druk en de poker uitleg niet goed te verstaan. Verder erg goed geregeld.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Wij bieden de origineelste uitjes, hebben het grootste aanbod, de scherpste prijzen, de beste gidsen en kunnen alle events op maat maten!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!